TERAPI OCH VÄLMÅENDE

ALLT INOM TERAPI

Vi på Hjälp idag vill att DU och dina nära och kära skall må bra. Alla samarbetspartners inom terapi är noggrant utvalda och har rätt utbildning till det jobb som krävs.

Ditt välmående – vårt mål!

VAD VI GÖR:

Vi arbetar med olika ångest- oro och depressionstillstånd, utbrändhet, sorg, par- och familjerelationer, konflikter, stress, drogrelaterade frågor och coachning. Vi erbjuder även psykoterapeutiska samtal med vuxna och ungdomar. Samt även med barn sk lekterapi.​

Vi arbetar utifrån en helhetssyn som omfattar ditt intellekt, känsloliv, kropp och själ. Vi använder oss bara av välbeprövade och vetenskapligt säkerställda metoder.

Allt kommer att anpassas efter dig och dina unika behov.På det sättet uppnår vi tillsammans det bästa och mest varaktiga resultatet.

Vi bjuder på vårt första besök

Ingen kund är för liten för oss

På telefon 031-762 99 99 eller Mail till. kontakt@hjalpidag.se Eller så  låter du oss kontakta dig när det passar dig bäst.

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Gratis skiss på din hemsida? Testa Weblify.se

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER