top of page

FÖNSTERPUTSNING

FÖNSTERPUTSNING

Vi kommer att ge dig ett skinande resultat på en förvånansvärd kort tid utan att det lämnar ett stort hål i din plånbok. Våra fönsterputsare är proffs! Du behöver inte möblera om hela bostaden för att vi ska komma.

 

Hela vitsen är ju att du skall kunna koppla av! Oftast räcker det med att plocka bort från dina fönsterbrädor, rengöra karmar, damma persienner och ta ner samt hänga tillbaka gardinerna om så önskas. Kom bara ihåg att nämna det när du bokar.

Vi hjälper er att få en finare utsikt idag!

rengöring Windows

PRIVATPERSONER

Har du tröttnat på att få lägga en hel dag åt att få dina fönster rena och att det ändå inte blev riktigt så bra som du hade förväntat dig?
 

Låt oss på Hjälp idag göra jobbet istället!


Enligt de nya skattereglerna betalar du halva priset för denna tjänst. Avdraget görs direkt på fakturan.

Åt våra företagskunder utför vi alla typer av fönsterputsningar efter era önskemål. Allt från engångsuppdrag till abonnemang med olika intervall. Fasadfönster, innerglas, entréer, trapphus och skyltfönster är några exempel på företagsuppdrag som vi utför.​

Privatpersoner betalar endast halva priset för denna tjänst.

Med vår expertis får ni en vacker utsikt både i hemmet eller på arbetsplatsen. 

FÖRETAG

Rena fönster ger:

  • En bättre och trevligare  arbetsmiljö

  • ljusare butiker och  kontor

  • Bättre varuexponering

  • En representativ miljö

Vad säger våra kunder

Hjälp idags kundreferenser

Reine Jingnert

Jag vill bara säga att vi är jättenöjda med ert fantastiska arbete med tömningen och bortforslingen av vår sommarstuga i Floda.

Pawel Gorski och Anna Gorska

Vi vill tacka så mycket för hjälpen vi har fått med att tömma vår källare. Dina killar har gjort ett mycket bra jobb! Ännu än gång ett jätte stort tack!

Suzana Filipovska

Hej, vill bara säga att dina städare, fönsterputsare och bortforslare är grymma och har gjort ett kanonjobb.

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER

bottom of page