top of page

FÖRETAG

Löpande hämtningar

Löpande hämtningar från kontor

Anlita oss för löpande hämtningar av bland annat retur- och sekretesspapper, gamla skrivartoners, wellpapp, metall, lastpallar, emballage etc. Ni väljer om vi ska hämta på löpande basis eller när ni tycker det börjar bli dags. Det är precis så enkelt och smidigt som det låter.

Kunder inom butik och lokal

Vi har många kunder inom butik och lokal som anlitar oss för löpande hämtningar. Där är det vanligast att vi hämtar retur- och sekretesspapper, wellpapp, lastpallar och emballage samt metall. Vi är naturligtvis flexibla efter våra kunders behov så är ni i behov av hämtning av annat så tveka inte att höra av er till oss så kan vi hjälpa er.

Kunder inom byggsektorn

Det vanligaste vi hämtar hos våra kunder inom byggsektorn är byggavfall och bråte. När det är klara på bygget anlitar de oss för byggstädning, grovstädning eller hämtning av byggavfallet. Ofta ställer vi ut ett kärl eller så hämtar vi högen på plats.

Hur går det till?

Tillsammans med er skräddarsyr vi ett upplägg efter era önskemål och behov. Vi träffas gärna för ett personligt möte om ni vill visa ert kontor där ni kanske har önskemål om att skapa ett utrymme som passar att ha sorteringskärl i. Annars tar vi de uppgifter vi behöver per telefon och ger er en offert på just er kontorshämtning.

Vi är med och bidrar till en bättre miljö

Vårt miljötänk genomsyrar i det mesta vi gör. Vi ser till att allt vi hämtar sorteras på ett miljömässigt schysst sätt. Vi planerar våra hämtningar utefter hur våra kunder sitter geografiskt så körsträckan blir så kort som möjligt. Vi är stolta över att kunna göra både miljö och kunder nöjda.


Tömning lokal eller butik ? vi är helhetsleverantören som levererar

Anlita oss för tömning lokal, butikslokal, förråd eller andra utrymmen på ert kontor. Varför ha flera olika leverantörer när du kan ha en leverantör som är med hela vägen. Sluta agera projektledare med olika leverantörer och välj oss istället. En leverantör. Ett samtal.


Med våra tjänster skapas en helhet

Vi gör mer än bara tömning av lokaler och butik. Som den helhetsleverantör vi är gör även det mesta runt omkring tömningen. Ni väljer om ni anlitar oss för enstaka tjänster eller låter oss hjälpa er med hela kedjan. Vi ser en stor fördel med att ha en leverantör som är ett samtal bort och kan hjälpa till med allt nedan:


· Nedmontering av befintlig kontorsinredning
· Bortforsling och tömning
· Transport
· Magasinering
· Montering av ny kontorsinredning
· Städning


Vi tänker alltid lite extra på miljön

När vi tömmer en lokal eller butik är vi noga med att försöka återanvända så mycket vi kan och att så lite som möjligt ska hamna på tippen. Detta är en del i vårt miljötänk vi har där vi inte bara gör kunden nöjd utan även miljön. Att skänka möbler och annat i fint skick gör vi genom våra välgörenhetskanaler där det ni inte vill ha kan glädja någon annan.


Ett enkelt tillvägagångssätt

Tillvägagångssättet är enkelt. Vi träffas för ett möte där ni framför era önskemål och tankar kring uppdraget. Efter mötet skräddarsyr vi en lösning som passar just er och en offert skickas ut. Väljer ni oss som er leverantör skickas en order så ni kan känna er trygga med vad vi kommit överens om. På avtalad dag och tid utför vi uppdraget. Vi har under hela uppdraget tät kontakt så ni vet att allting går enligt överenskommelse.

Kontorsstädning

Vi håller hög servicenivå och är städfirman kunder gärna pratar gott om. Kontorsstäd Stockholm innefattar kontorsstäd, flyttstäd och städning för entré och trappor.


Vi har hög kundnöjdhet och gott rykte

Vi tycker det är självklart att era medarbetare och kunder ska befinna sig i rena och trivsamma lokaler, vilket är viktigt ut både miljö- och hälsosynpunkt. Vi är städfirman med hög kundnöjdhet och gott rykte. Ni kan lita på att vårt proffsiga städteam håller era kontorslokaler i toppskick.


Vi är mer än bara kontorsstäd

Vi är stolta att kunna erbjuda mer än bara kontorsstädning av era lokaler. Vi är en helhetsleverantör som gärna bistår med våra övriga tjänster i kombination med städning. Om ni exempelvis flyttat ut från era lokaler kan vi ordna med nedmontering av kontorsinredning samt slutstädning. Anlitar ni oss ser vi till att det inte är några problem att lämna över nycklarna till de nya hyresgästerna.

Bortforsling

När alla inte har möjlighet att åka till återvinningscentralen är det lätt att skräp och bråte ställs i de gemensamma utrymmena. Sker detta är det viktigt att sakerna snabbt och enkelt forslas bort till återvinningen. Vi är experter på bortforsling. Är saker i okej eller bra skick ser vi till att de återanvänds. Den övergivna cykeln kan kanske glädja någon annan.


Tömning av lägenheter eller förråd

Det händer ibland att hela lägenheter eller förråd behöver tömmas av olika anledningar. Anlita oss och ni får snabbt lägenheten eller förrådet tillgängligt för nästa hyresgäst. Vi är er trygga och pålitliga leverantör som hjälper er med tömning, bortforsling och städning av lägenhet eller förråd. Det enda ni behöver göra är att lyfta lyten och ringa oss så ordnar vi med allt.


Bortforsling vid städdagar

Vid vår- och höststädningar kan vi hjälpa er att forsla bort trädgårdsavfall och bråtet som era hyresgäster rensar bort. Vi skräddarsyr alltid en lösning för våra kunder så välj om ni önskar att vi kör ut en container till er eller om ni vill samla alla saker på hög som vi på avtalad tid och dag hämtar vi upp på plats. Allt vi hämtar sorteras på återvinningscentralen på ett miljömässigt korrekt sätt.

Grovsopor

Vi ordnar så era grovsopor hamnar miljömässigt rätt tack vare vårt stora miljöfokus. Anlita oss för hämtning av era grovsopor. Vi hämtar löpande eller vid enstaka tillfällen såsom vår- och höststädningar.


Skräddarsydd lösning hjälper er att hålla ordning

Vi är flexibla och har alltid möjlighet att skräddarsy en lösning som passar just er bostadsrättsförening. Ni kan välja om ni vill ha enstaka eller löpande hämtningar av era grovsopor. Kanske vill ni ha vår hjälp vid varje vår- och höststädning? Oavsett när eller hur ofta så löser vi det mesta åt er.
 

Löpande hämtningar från befintligt grovsoprum

Vi kan det mesta inom löpande hämtningar och grovsoprum. Finns ett befintligt grovsoprum tömmer vi det åt er. Tillsammans med er kommer vi överens om hur ofta och när tömningen ska ske.
 

Löpande hämtningar från annan yta

Saknar er förening ett grovsoprum kan vi ordna löpande dagar för hämtning av grovsopor. Ni anger då en plats till era medlemmar där de får ställa ut sitt bråte, möbler och annat skräp de önskar bli av med, som vi sedan hämtar och kör till återvinningen.

Trappstädning

Vi utför både trappstädning och entréstädning. En ren och välstädad trappuppgång och entré är viktigt såväl för medlemmarnas välbefinnande men också för att minska risken för halkolyckor.

 

Städning motverkar slitage

Något många inte tänker på är att grus och smuts faktiskt sliter på golven i trapphus, speciellt under vinterhalvåret. Därför är det extra viktigt att ta hand om golv och inredning i entré och trapphus.

 

Kunskap om städning och material

Vårt professionella städteam har stor erfarenhet och bred kunskap inom städning och städmaterial. För att städningen ska bli på korrekt utförd som möjligt rekommenderar vi speciella rengöringsmedel vid trapp- och entréstädningar. Något som vi självklart tillhandahåller när ni bokar in oss för trappstädning och entréstädning

Vad säger våra kunder

Hjälp idags kundreferenser

Reine Jingnert

Jag vill bara säga att vi är jättenöjda med ert fantastiska arbete med tömningen och bortforslingen av vår sommarstuga i Floda.

Pawel Gorski och Anna Gorska

Vi vill tacka så mycket för hjälpen vi har fått med att tömma vår källare. Dina killar har gjort ett mycket bra jobb! Ännu än gång ett jätte stort tack!

Suzana Filipovska

Hej, vill bara säga att dina städare, fönsterputsare och bortforslare är grymma och har gjort ett kanonjobb.

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER

bottom of page