top of page

DÖDSBO

DÖDSBO

Vi arbetar med allt inom dödsbo tömning, dödsbo röjning, bortforsling av dödsbon, hämtning av dödsbon, städning av dödsbon, köp av dödsbon, försäljning av dödsbo, värdering av dödsbon. Vi tömmer även vindar, vi tömmer förråd, vi tömmer företag,  vi tömmer hus, tömning av lägenheter. 
Vi ser fram emot att få hjälpa er.

Vi arbetar med dödsbon i Göteborg, Stockholm och Malmö med omnejd.

Flowers-Ljus-Funeral

Vårt unika arbetssätt

  • 1. Vi går igenom bohaget, och det som finns av värde drar vi av från vårt arbete, och som även kan bli en utbetalning till er i slutskedet.

  • 2. Vi kör det mesta som går att använda till stadsmissionen och liknande företag

  • 3. Efter detta åker vi med resterande del till återvinningen.

  • 4. När dödsboet är tömt flyttstädar ett av våra professionella team lägenheten eller villan så den är redo till försäljning.

White Flowers

Vi lämnar alltid garantibevis, som innebär att vi tar det fulla ansvaret och ser till att de som flyttar in blir nöjda med vårt arbete.

Vad säger våra kunder

Hjälp idags kundreferenser

Reine Jingnert

Jag vill bara säga att vi är jättenöjda med ert fantastiska arbete med tömningen och bortforslingen av vår sommarstuga i Floda.

Pawel Gorski och Anna Gorska

Vi vill tacka så mycket för hjälpen vi har fått med att tömma vår källare. Dina killar har gjort ett mycket bra jobb! Ännu än gång ett jätte stort tack!

Suzana Filipovska

Hej, vill bara säga att dina städare, fönsterputsare och bortforslare är grymma och har gjort ett kanonjobb.

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER

bottom of page