top of page

HEMSJUKVÅRD/AVLÖSNING

HEMSJUKVÅRD

Vi har flera års erfarenhet kring olika typer av hemsjukvård både när det gäller barn och vuxna. Vi erbjuder hjälp inom medicinskt funktionshinder och inom psykiskt/fysiskt funktionshinder.

Vi erbjuder städning, sjukvård i hemmet, ledsagning, promenader, assistans, avlösning för anhöriga mm. Ni är varmt välkomna att höra av er angående förfrågningar!

Vi hjälper till med det du behöver och önskar!

Physiotherapy Session

HUR GÅR DET TILL?

  • Vi ser över er förfrågan och behandlar den samma dag.

  • Vi ser över vår personalstyrka och väljer ut lämpliga kandidater för uppdraget och då tittar vi på utbildning, erfarenhet och personlighet. Det är viktigt att både vårdtagare och vårdgivare kan känna ett förtroende för varandra och där kemin stämmer överens.

  • Vi kontaktar er för ett första personligt möte och presenterar kandidaterna muntligen.

  • Ni träffar kandidaterna var och en för sig.

  • Vi har sedan ett möte med er respektive med kandidaterna och hittar en passande person för båda parter.

Vår personal är välutbildad och vi har som regel att sekretessdokument skall skrivas på och vi begär utdrag ifrån brottsregistret innan eventuell anställning. Detta är vår rutin för att våra kunder/vårdtagare skall känna fullständig trygghet.​

Vi tilldelat alltid ett förutsättningslöst och kostnadsfritt möte över telefon och mejl

Varje medarbetare inom hemsjukvård har flera års erfarenhet inom just det området du behöver hjälp med. 

Barnomsorg

  • Vi erbjuder barnvakt med kort varsel om ert barn blir sjukt och ni inte har möjlighet att vara hemma för vård av sjukt barn. Behöver ni åka bort i jobbet över natten erbjuder vi även barnvakt nattetid.

  • Behöver ni hjälp med lämning eller hämtning på förskola/skola bistår vi även med detta. Vi har välutbildad personal och har erfarenhet inom eventuella allergier/överkänslighet.

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER

bottom of page