top of page

EKONOMITJÄNSTER

EKONOMITJÄNSTER

Hjälp idag erbjuder både företag och privatpersoner ett enormt utbud av tjänster inom ekonomi. Våra kompetenta och utvalda samarbetspartners inom ekonomi kommer att göra allt för att skräddarsy rätt lösning för dig eller ditt företag.

Vårt mål är att förenkla och förbättra hela ekonomiprocessen för ert företag så att ni får tid att fokusera på det ni är bra på, samtidigt som ni stärker kontrollen över er ekonomi.

Analysing Data

Våra ekonomitjänster innefattar följande:

 • BOKFÖRNING Löpande bokföring månadsvis, kvartalsvis eller årsvis. Helt enkelt det som passar ert företags behov. Momsavstämning, redovisning till skatteverket m.m.
   

 • BOKSLUT När räkenskapsåret är slut sammanställs året. Om ni önskar kan ni välja att ha periodbokslut. Vi arbetar förebyggande och granskande så att vi kan lämna ett väl förberett material till revisorerna.
   

 • ÅRSREDOVISNING - Årsredovisningen är en slutprodukt av årsbokslutet och är företagets ansikte utåt. Denna skickas till bolagsverket och kan hämtas av intressenter.
   

 • DEKLARATIONER - Vi upprättar deklarationer för bolag, ägare, närstående, enskilda näringsidkare samt privata deklarationer. 
   

 • LÖNER - Vi kan ta hand om hela eller delar av er löneadministration. De kan vara allt från löneutbetalningar, frågor från anställda till upprättande av kontrolluppgifter.
   

 • BOLAGSBILDNING - Vid bolagsbildning av olika företagsformer kan vi ta hand om all pappershantering som ska till bolagsverket.

 • KONSULTATIONER - Vi kan ge er konsultationer kring skattefrågor gällande exempelvis deklarationer och bokslut. Ni kan få Hjälp med resultatanalyser och utveckling av företagets organisation. 
   

 • OUTSOURCING - På ett effektivt sätt kan vi ta hand om hela eller valda delar av din ekonomiadministration, t.ex. betalning av fakturor, lönehantering, fakturering m.m. Om ni önskar kan ni välja att ha en konsult sittande på ert egna kontor för att finnas till hands för era behov.
   

 • Vi erbjuder också allmän juridisk, ekonomisk hjälp för privatpersoner och företag. Familjeekonomi planering m.m.
   

Det här är ett urval av våra tjänster inom ekonomi som vi utför. Det är ditt behov som styr vårt tjänsteutbud.​​

Vårt mål är att förenkla och förbättra hela ekonomiprocessen för ert företag så att ni får tid att fokusera på det ni är bra på, samtidigt som ni stärker kontrollen över er ekonomi.

Att vi strävar efter att göra det så kostnadseffektivt som möjligt är bara en bonus för dig.​

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER

bottom of page